Известие

Collapse
No announcement yet.

питане относно алфа 145

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• питане относно алфа 145

здравейте,бих желал да науча повече за алфа 145 2,0 16волта
    идеята ми е че съм си намерил една със скъсан ремък/ангренажен/в германия и бих желал да я закупя.идеята ми е да попитам здрави ли са тези алфи скъпа ли им е поддръжката колко /в общи линии/би излязал ремонта на един мотор със скъсан ангренаж тенкю предварително!

гадни са. не си взимай италианска кочина.

колега, ако наистина се интересуваш, ами, поразгледай малко! лесно се забелязва, че темата ти се дублира с още много подобни, особено, ако използваш търсачката.

та така
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

колега ,ако питаш мене се оглеждай за нещо 8 Волтово явно по-ниското напрежение им понася повече на италянските кочини успех
      146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
        гадни са. не си взимай италианска кочина.

колега, ако наистина се интересуваш, ами, поразгледай малко! лесно се забелязва, че темата ти се дублира с още много подобни, особено, ако използваш търсачката.

та така
        колега задавам конкретен въпрос,за да попитам не съм намерил точно тези въпроси който ме интересуват
        обоснови се:-защо да са гадни?

Comment

Вимпел, нищо им не ги слушай! Първо колата е супер и много върви! Второ търсачката не струва хич, нищо няма да откриеш с нея!
          Само трябва да разбереш какви са пораженията по мотора следствие късането! Щото ако е много, си е голям ташак правенето а и скъпо начинание, което се обезмисля!
          Силни страни - ВЪРВИ МНОГООО!
          Слаби страни - Мнооого харчи!
          145, 1.6 I.E. Boxer
          Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
          Subaru Legacy 2.5

Comment

Ще върви,ще върви-колко много ще върви а сериозно,ако незнаеш пораженията,по-добре си замисли струва ли си парите и НЕРВИТЕ да взимаш тая или друга която е в двиение ако щеш слушай
            146 Turbo

Comment

на така зададен въпрос, друго освен общи приказки и глупости, няма какво да се отговори
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от yo
                Вимпел, нищо им не ги слушай! Първо колата е супер и много върви! Второ търсачката не струва хич, нищо няма да откриеш с нея!
                Само трябва да разбереш какви са пораженията по мотора следствие късането! Щото ако е много, си е голям ташак правенето а и скъпо начинание, което се обезмисля!
                Силни страни - ВЪРВИ МНОГООО!
                Слаби страни - Мнооого харчи!
                всичко коли вървята това че е бърза ,но колко да е бърза колкото за 2,0 16 идеята ми е дали е здрав този мотор и скъпа ли му е поддръжката!

Comment

в сравнение с какво, бе пич.
                  разгледай, примерно, темата най-горе в този раздел - там можеш да видиш какво са сменяли някои потребители и на каква цена.
                  в сравнение с голф е скъпа поддръжката, в сравнение с БМВ е ефтина.
                  Погледни обективно, моля ти се, на тези забележки.

Ако не те е грабнала колата на момента, по-добре не се занимавай.
                  Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                    в сравнение с какво, бе пич.
                    разгледай, примерно, темата най-горе в този раздел - там можеш да видиш какво са сменяли някои потребители и на каква цена.
                    в сравнение с голф е скъпа поддръжката, в сравнение с БМВ е ефтина.
                    Погледни обективно, моля ти се, на тези забележки.

Ако не те е грабнала колата на момента, по-добре не се занимавай.
                    абе"пич"ти освен да говориш празни приказки друго можеш ли?
                    общо понятие СКЪПА ПОДДРЪЖКА за теб не съществува ли?
                    за тва е форум за да си задаваме въпроси и да си отговаряме а в твоя ред на мисли нека да се съзаде един раздел плюсове и минуси за алфите и хората просто да си четата там и да не се занимават да коментират и събеседват!
                    и моля те престани да ми "помагаш" и да ми пишеш в темата явно не си достатъчно капацитетен и креативен тип ходи си бръмчиш с алфата на божурище там изливай словоохотливи трубадурски мисли и даван напътствия на младите реисъри!научи се да мислиш глобално сократе

Comment

Мисля че тая тема се изчерпа!

@вимпел: ако искаш по-конкретни отговори дай по-конкретно инфо за точните поражения.
                      Иначе може да погледнеш темата най-отгоре в раздела с цени за ремонти и резервни части. Точно за 2,0ТС има доста.
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                      X